Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Рибні трубочки

Складники: 500 г філе риби (судак, окунь, щука, тріска), 3 яйця (2 - для фаршу, 1 - для змочування трубочок), 40 г зеленої цибулі, 20 г зелені кропу та петрушки, 3 ч. ложки сметани, 1 ст. ложка борошна, 3 ст. ложки сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль і перець - за смаком.

Приготування фаршу: варені яйця, зелену цибулю, зелень петрушки і кропу дрібно нарізати, посолити і заправити сметаною після чого ретельно перемішати.

Приготування: філе риби (судака, окуня, щуки, тріски) промити, нарізати тонкими шматочками, відбити, посолити, поперчити. На філе покласти фарш, загорнути його у вигляді трубочок, запанірувати у борошні, змочити у яйці, після чого запанірувати в сухарях, смажити у фритюрі, після чого поставити на 2-3 хв. у духову шафу.