Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+


тріска

Мокека по нашому

Мокека по нашому

Мокека це бразильський густий рибний суп. Така справа неодмінно здивує Вас чи Ваший гостей насиченим смаком і оригінальністю. А готується мокека досить швидко і просто. Отже, спробуємо приготувати мокеку в наших умовах.

Складники: філе тріски - 300гр; цибуля - 1 шт; зелений болгарський перець - 1 шт; червоний болгарський перець - 1шт; помідори - 2-3шт; лимон - 1/2шт; кокосове молоко або вершки - 400гр; солодка паприка - 2 чайних ложечки; сіль - за смаком; оливкова олія - 2 столові ложки.

Риба смажена з лимоном та бульбою по італійськи

Риба смажена з лимоном та бульбою

Простий рецепт який прийшов до нас з італійської кухні. Однак в результаті цього простого рецепту отримаємо ніжну і соковити рибу, з картоплею, розмарином, лимоном і оливковою олією. Це чудове блюде для всієї родини. 

Складники (з розрахунку на 2 порції):

 - 2 свіжих випотрошених та очищених від луски рибини вагою близько 350 г кожна (підійте окунь, тріска, форель, судак) ;

 - половинка лимона;

 - 2 великі картоплини;

 - 1,5 гілочки свіжого розмарину;

 - 60 мл білого вина;

 - 1 зубчик часнику;

 - морська сіль і мелений чорний перець;

 - оливкова олія;

Риба смажена з грибами, помідорами чері та креветками

Риба смажена з грибами, помідорами чері та креветками

Це дуже легке в приготуванні блюдо, але одночасно вишукане і надзвичайно смачне. 

При приготуванні риби по даному рецепту виходить велика кількість смачного і ароматичного соусу з оливкового масла, креветок, помідорів чері і грибів. Особливо відчутним є чудовий аромат грибів. Отриманий таким чином соус прекрасно підійте в якості заправки для макаронів.


Смажена тріска з брокколями

Смажена тріска з брокколями

Це дуже простий і швидкий рецепт приготування тріски, однак це той випадок коли простота вказує на генальність, оскільки страва виходить надзвичайно смачною. Пригадав цей рецепт переглядаючи фото з Монако, колись був там в відрядженні, до речі цікава країна і цікаві в них рибальські традиції, є чому повчитись, та про це іншим разом...

Складники: дві філейки з тріски, олія, мука, 1/2 лимона, сіль, перець, 1 маленька брокколя, кріп, дві картоплини на кожну особу. 

Рибні трубочки

Складники: 500 г філе риби (судак, окунь, щука, тріска), 3 яйця (2 - для фаршу, 1 - для змочування трубочок), 40 г зеленої цибулі, 20 г зелені кропу та петрушки, 3 ч. ложки сметани, 1 ст. ложка борошна, 3 ст. ложки сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль і перець - за смаком.

RSS-матеріал