Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+

Смажена тріска з брокколями

Смажена тріска з брокколями

Це дуже простий і швидкий рецепт приготування тріски, однак це той випадок коли простота вказує на генальність, оскільки страва виходить надзвичайно смачною. 

Складники: дві філейки з тріски, олія, мука, 1/2 лимона, сіль, перець, 1 маленька брокколя, кріп, дві картоплини на кожну особу. 

Приготування:

Приготовані філейки тріски посолити, пперчити і зкропити лимоном, відставити на годину в холодне місце.

Розігріти олію.

Порційні філейки обваляти в муці і підсмажити до золотистого кольору.

Бутончики брокколі варити біля 5 хвилин в легко посоленій воді.

Картоплю приготовану напівм'ягко почистити. Порізати на півкільця, легко зкропити олією і запекти в духовці на бляшці.

Рибу подавати з білим лимонним соусом або з соусом бешамель.