Філе риби з бульбою запечене у фользі
Дуже проста і смачна страва
Складники на 5 осіб: 700 г філе риби (будь-якої); 400 г картоплі, звареної в мундирі; 150 г сиру; 150 г майонезу; 1 - 2 цибулини; 1 - 2 столові ложки лимонного соку; рослинне масло; зелень; спеції; сіль.
Приготування:
Рибу нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, додати ваші улюблені спеції за смаком, злегка збризнути лимонним соком.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на маленькому вогні до прозорості.
Картоплю потерти на тертці або нарізати кружальцями.
Змастити фольгу рослинним маслом, викласти картоплю, на неї шматочки риби, зверху викласти цибулю.
Посипати все тертим сиром і полити майонезом.
Фольгу защипати по краях, залишаючи невеликий отвір.
Запікати в духовці 20-25 хвилин.
Все страва риба з бульбою запечена у фользі готова!
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів - 8194