Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Філе риби з бульбою запечене у фользі

Філе риби з бульбою запечене у фользі

Дуже проста і смачна страва

Складники на 5 осіб: 700 г філе риби (будь-якої); 400 г картоплі, звареної в мундирі; 150 г сиру; 150 г майонезу; 1 - 2 цибулини; 1 - 2 столові ложки лимонного соку; рослинне масло; зелень; спеції; сіль.

Приготування:

Рибу нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, додати ваші улюблені спеції за смаком, злегка збризнути лимонним соком.

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на маленькому вогні до прозорості.

Картоплю потерти на тертці або нарізати кружальцями.

Змастити фольгу рослинним маслом, викласти картоплю, на неї шматочки риби, зверху викласти цибулю.

Посипати все тертим сиром і полити майонезом.

Фольгу защипати по краях, залишаючи невеликий отвір.

Запікати в духовці 20-25 хвилин.

Все страва риба з бульбою запечена у фользі готова!

Філе риби з бульбою запечене у фользі
Філе риби з бульбою запечене у фользі
Філе риби з бульбою запечене у фользі
Філе риби з бульбою запечене у фользі
Філе риби з бульбою запечене у фользі
Філе риби з бульбою запечене у фользі
Філе риби з бульбою запечене у фользі
Філе риби з бульбою запечене у фользі
Філе риби з бульбою запечене у фользі