Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook


Риба печена з помідорами

Інгредієнти: Філе з риби - 500гр; цибуля - 1шт; помідори - 3-4 шт; сметана - 200гр; борошно - 1 ч. ложка;  часник - 3 зубчики; твердий сир - 100гр; зелень петрушки; сіль; перець.

Приготування: Рибне філе нарізати на порційні частини, посолити, посипати розтовченим часником і залишити на 1 - 2 години ( можна на ніч ) у холодному місці.

Тоді викласти у посудину, полити олією , посипати посіченою цибулею і кожну порцію прикрити кружальцями помідора.

Посолити, додати трохи цукру, посипати зеленню петрушки і запікати у нагрітій духовці (~ до 240 °С) протягом 15 - 20 хв.

Сметану змішати з борошном , посолити, влити 0,5 скл. води, додати зелень петрушки і залити рибу.

Зверху посипати сиром, натертим на грубій терці, і поставити в духовку ще на 15 хвилин.

Подавати як гарячу закуску.