Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+


Щука маринована

Складники: дрібна або середня щука, сіль, цибуля, коріння петрушки, коріння селери, оцет, лавровий лист, гвоздика, чорний перець горошком, духм'яний перець горошком, цукор.

Приготування: щуку очистити, випатрати, промити і обробити на порції. Укласти в керамічний або скляний посуд, пересипаючи сіллю, і придавити зверху невеликим гнітом. Відставити на холод на одну добу.

Відварити в злегка підсоленій воді цибулину, нарізані шматочками коріння петрушки і селери.

Опустити в киплячий відвар підготовлену рибу на 10 хвилин, потім шумівкою вийняти її.

Додати у відвар за смаком оцет, лавровий лист, гвоздику, чорний і запашний перець горошком, цукор.

Опустити в киплячий маринад рибу і проварити її ще 10 хвилин.

Перекласти рибу в керамічний або скляний посуд, залити маринадом і охолодити.

Через добу закуска готова. Подати з маринованими овочами, хроном.