Щука маринована
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: дрібна або середня щука, сіль, цибуля, коріння петрушки, коріння селери, оцет, лавровий лист, гвоздика, чорний перець горошком, духм'яний перець горошком, цукор.
Приготування: щуку очистити, випатрати, промити і обробити на порції. Укласти в керамічний або скляний посуд, пересипаючи сіллю, і придавити зверху невеликим гнітом. Відставити на холод на одну добу.
Відварити в злегка підсоленій воді цибулину, нарізані шматочками коріння петрушки і селери.
Опустити в киплячий відвар підготовлену рибу на 10 хвилин, потім шумівкою вийняти її.
Додати у відвар за смаком оцет, лавровий лист, гвоздику, чорний і запашний перець горошком, цукор.
Опустити в киплячий маринад рибу і проварити її ще 10 хвилин.
Перекласти рибу в керамічний або скляний посуд, залити маринадом і охолодити.
Через добу закуска готова. Подати з маринованими овочами, хроном.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 4219