Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+


Щука фарширована

Щука фарширована

Складники: 60 г булки або білого хліба,  80 мл молока, 40 г маргарину столового, 2 яйця, спеції, сіль, перець чорний та перець червоний солодкий мелений, лавровий лист – за смаком. Окрім того: 200 г соусу з хрону.

Приготування: Очищену щуку (без плавників) промивають, надрізають шкіру навколо голови і обережно, щоб не порвати, вивертають її, знімають, хребет біля хвоста надломлюють так, щоб хвостовий плавник залишився зі шкіркою.

М’якоть риби, без кісток, булку, замочену у молоці, пасеровану цибулю, часник пропускають через м’ясорубку, додають жовтки, маргарин, сіль, перець чорний і червоний, все добре перемішують.

Фаршем наповнюють шкірку, надаючи форму цілої риби. Отвір зашивають ниткою, вкладають у посуд, заливають бульйоном з кісток та голови риби, і варять на слабкому вогні приблизно 4 год.

В кінці приготування додають лавровий лист.

Готову рибу викладають на овальне блюдо, охолоджують.

Рибу нарізають або подають цілою, прикрашають зеленню, окремо подають соус-хрін.

На гарнір до фаршированої щуки можна подавати варену картоплю або картопляне пюре.