Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+


Щука фарширована, печена

Фарширована щука

Інгредієнти:  щука — 2 кг;  сухарі товчені — 10 г; молоко — 25 г; яйце — 1/4 шт; перець мелений чорний ; цибуля ріпчаста — 10 г; сіль — за смаком.

Приготування: Підготовлену щуку підсушують, надрізують шкіру навколо голови, гострим ножем відокремлюють її від м'яса й знімають.

Готують рибну масу: м'ясо щуки, сухарі (розмочені в молоці) пропускають через м'ясорубку.

Шкіру не занадто щільно заповнюють фаршем, зашивають.

Рибу кладуть на лист із розігрітим жиром, ставлять у нагріту духовку й печуть 40 хвилин, часто поливаючи соком, що утворюється. По мірі випарювання додають воду.

Готову рибу кладуть на тарілку, нарізують скибочками товщиною 1-1,5 см і поливають жиром, у якому вона пеклася.

Гарнірують щуку нарізаними яйцями, тертим хроном, зеленню петрушки, скибочками помідорів й огірків. Окремо подають майонез або соус-хрін.