Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Окунь смажений в клярі

Окунь смажений в клярі

Окунь, багатьма улюблена риба, а головним достоїнством приготування окуня в клярі є збереження соковитості риби, так як і будь-якого іншого продукту обсмаженого в клярі. Це відбувається за рахунок того, що кляр при обжарюванні створює корочку, через яку сік з продукту не йде. В запропонованому рецепті кляр не зовсім традиційний.

Складники: окунь 6 штук; яйце 2 штуки; борошно 0,5 - 1 склянка; цибуля ріпчаста 2; середніх цибулини; соєвий соус за смаком; корінь імбиру 20 грам; часник 1 зубчик; сіль, перець за смаком.

Про ловлю окуня читаємо в відповідній рубриці в нас на сайті, а купить все для рыбалки завжди можна на romo.ua

Спосіб приготування

Окуня очищаємо від луски, потрошимо і ретельно промиваємо.

Потім оброблену рибу солимо.

В одну мисочку розбиваємо яйце, розмішуємо його.

У другу мисочку насипаємо борошна.

Рибу опускаємо спочатку в яйце, потім в муку.

Такий кляр дозволить зберегти форму рибки.

Обсмажуємо рибу на сковороді.

Одночасно, на іншій сковороді обсмажуємо цибулю, нарізану півкільцями, додаємо соєвий соус, тонко нарізаний імбир, рубаний часник, солимо.

Смачного!


Коментарі

Окуня зловити одно, а

Окуня зловити одно, а почистити друге. Даю рецепт чищення окуня.
Не розпореного окуня трете на дрібному терко, луска бідпадає сама по собі. Терко найдете в любої ґаздині. Сам пробував рекомендую і нетреба щось видумувати терко + окунь і верх внис. А потім розпорюйте.
Рецепт дала жінка яка далека від рибалки.

Чистити окуня, терткою ще

Чистити окуня, терткою ще якось не пробував, треба взяти на замітку, справді має бути зручно. На риболовлі часто виручав корок від пива.