Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+

Окунь по-португальськи

Окунь по-португальські

Складники: 750 г філе морського окуня; сіль; перець; 1 ст. ложка виноградного оцту;
2 цибулини; 1 зубчик часнику; трохи борошна; 6 ст. ложок оливкової олії; 1 / 2 банки консервованих очищених томатів; 1 банка консервованих шпротів; кілька оливок.

Приготування: філе окунів промити, обсушити і натерти сіллю, перцем і виноградним оцтом. Ріпчасту цибулю й зубчик часнику очистити і дрібно порубати. Філе обваляти в борошні.

На сковороді розігріти олію й обсмажити в ньому рибу протягом 7 хвилин. Потім перекласти на попередньо підігріте блюдо.

Ріпчасту цибулю і часник обсмажити в жирі від жаркого до золотистого кольору, додати томати і посипати сіллю і перцем. Соус проварити протягом 2 хвилин, полити їм рибу і прикрасити шпротами і половинками оливок.