Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+

Готуємо на природі

Рецепти рибних страв які можливо приготувати під час виїзду на природу...

Шурпа з риби

Шурпа з риби

Нещодавно я їздив до родичів у Закарпаття. Там мені на рибалці приготували блюдо з риби під назвою шурпа. Мені не доводилося куштувати такої смакоти з риби.
 
Готувалося це блюдо так.


Риба з овочами приготовані на грилі

Риба з овочами приготовані на грилі

Дуже смачна і легка страва в середземноморському стилі. Чудова альтернатива шашлику. Практично ніякого жиру, соковиті і ароматні овочі і апетитна рибка. При цьому блюдо просте в приготуванні. Єдина умова - наявність грилю або духовки з функцією гриль, однак можна спробувати запекти таку рибку і в звичайній духовці. 

Рибна юшка збірна, подвійна

Рибна юшка збірна, подвійна

Простий рецепт рибної юшки, яка, однак, відрізняється своїм насиченим смаком і не залишить байдужим нікого, хто хоч раз її спробував. 

Складники необхідні для приготування збірної, подвійної рибної юшки: 2 літри води, 1 кг любої дрібної риби, 700гр судака, 3 цибулини, 1 корінь петрушки, 100гр зелені петрушки і кропу, сіль, перець за саком, лавровий лист.


Халасле - рибна юшка по-венгерськи

Халасле - рибна юшка по-венгерськи

На мою скромну думку Халасле, або по нашому рибна юшка по-венгерськи, - це одна з найсмачніших страв венгерської кухні.

Спробуйте її приготувати, Вам неодмінно сподобається, це дійсно дуже смачно! До того ж, блюде легко готується і може бути приготоване як на природі так і в дома.

Рибальська юшка потрійна, з апельсином

Найпоширеніше рибальське блюдо, це, звичайно ж, юшка! Справжня рибальська юшка це просто цариця рибальського столу!  Особливо неповторно вона смакує на природі. Варіацій на цю тему безліч, але варто спробувати ще один рецепт, який часто готують наші рибалки. Рибальська юшка потрійна, з апельсином.

Отже, приступимо

Найважливіше в приготуванні страви на природі, це, звичайно ж, багаття! На багатті виходить найсмачніше і найароматніше блюдо. Розпалюємо вогнище, і поки воно розгорається, приготуємо всі інгредієнти, що нам знадобляться для юшки. Сорти риби - що наловили, однак, для справжньої рибальської юшки мусять бути йоржі - вони необхідні для бульйону, і, по суті, незамінні. А в іншому, повна свобода вибору.

Королівська уха з миня

Королівська уха з миня

НЗазвичай ловля миня закінчується вранці і нагородою за неї буде - королівська юшка з миня. Така юшка здавна цінується гурманами, любителями рибних страв і порівнюється хіба що з юшкою зі стерляді. Про блюдо з миня ходять справжні легенди, а його густий, насичений, злегка солодкуватий смак неможливо передати словами. Це якраз той випадок, коли краще один раз спробувати, ніж сто разів почути.

Рибалка з ароматом диму: уха та печена риба на природі

Уха

Незвичайне блаженство милуватися лісом, вдихати пронизливої ​​чистоти повітря, прислухатися до шуму дзюркотливої ​​в безперервному русі води. Після вдалої риболовлі можна відпочити і повечеряти біля багаття на мальовничому березі річки.

У нетерплячому очікуванні юшки біжимо за водою, неодмінно з тієї річки, в якій виловили рибу. Дрібноту варимо в першу чергу, в отриманий навар кидаємо горошки чорного перцю і розрізану велику цибулину з лушпинням. Потім в казанок пірнає рибка побільше. І ось настала черга серйозного улову. Урочисто опускаємо випотрошеного лина в паруючий відвар і намагаємося не торкатися до вмісту казанка. 

Копчена риба в похідних умовах

Копчена риба

Свіжокопчена риба - делікатесний продукт. Зазвичай цим способом готують рибу таких видів, як сом, вугор, судак, лящ, жерех, лин, та ін...

Копчення може бути гарячим і холодним. У першому випадку процес приготування протікає швидше, але він розрахований на збереження риби (без холодильника) лише протягом 3-5 днів, тоді як оброблена холодним копченням, вона зберігається дуже довго.


Юшка рибальська щира

Юшка рибальська щира, справжня

Скільки рибалок стільки й рецептів приготування рибальської юшки. Кожен справжній рибалка має свої секрети та напрацювання які з'являються в результаті численних кулінарних експерементів.  Найважливіше, що кожен рецепт має право на існування і смакує, обов'язково смакує, по-особливому. Та хіба може не смакувати страва приготована на природі? 

Серед численних рибальських рецептів приготування юшки існують так би мовити базові, або традиційні, які з невеликими змінами чи доповненнями готуються майже всіма рибаками у всіх куточках нашої планети. Одним з таких рецептів ми і хочемо поділитись з нашими читачами. Отже юшка "Щира" (подекуди "Справжня") .

Складники: риба дрібна (бажано річкова: йоржі, піскарі, окуні) - 800 г, судак або минь - 250 г, цибуля ріпчаста - дві головки, половина кореня петрушки, сіль, лавровий лист, перець горошком, зелень петрушки, кріп.

RSS-матеріал