Халасле - рибна юшка по-венгерськи
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
На мою скромну думку Халасле, або по нашому рибна юшка по-венгерськи, - це одна з найсмачніших страв венгерської кухні.
Спробуйте її приготувати, Вам неодмінно сподобається, це дійсно дуже смачно! До того ж, блюде легко готується і може бути приготоване як на природі так і в дома.
Складники для приготування Халасле:
- 1кг риби: короп, сом, судак
- 20гр зеленого перцю
- 2 помідори
- 3 цибулини
- 2 ложечки паприки
- сіль
Приготування рибної юшки по-венгерськи Халасле
Рибу очистіть від луски і випотрошіть. Розріжте на куски. Найкрасивіші стейки відкладіть. Голови, плавники, хвости і решту риби покладіть в каструлю, залийтехолодною водою, посавте на вогонь, доведіть до кипіння, посоліть.
Добавте нарізані овочі, варіть близько години.
Процедіть бульйон. Відокремте кістки і плавники від риби, потім, разом її разом з овочами протріть через сито, добавте паприку, досоліть при необхідності.
Отримане пюре змішайте з бульйоном, доведіть до кипіння, покладіть туди рибні стейки, варіть близько 20 хвилин.
Все. Рибна юшки по-венгерськи Халасле готова!
При бажанні можна прикрасити юшку зеленню та частинками червоного і зеленого перцю. Також дехто разом з овочами додає одну-дві бульбини, і потім, разом з овочами, їх перетирає. Експерементуйте.
Смачного!
А чи знаєте Ви, що в магазині Фуршет, окрім продуктів є великий асортимент товарів з побутової хімії? Переглянути їх можна на сторінці http://efurshet.com/categories/btovaya-himiya. Зверніть увагу, що багато товарів ціна нижча ніж у інших магазинах
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів - 3382