Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+

судак

Рибна юшка збірна, подвійна

Рибна юшка збірна, подвійна

Простий рецепт рибної юшки, яка, однак, відрізняється своїм насиченим смаком і не залишить байдужим нікого, хто хоч раз її спробував. 

Складники необхідні для приготування збірної, подвійної рибної юшки: 2 літри води, 1 кг любої дрібної риби, 700гр судака, 3 цибулини, 1 корінь петрушки, 100гр зелені петрушки і кропу, сіль, перець за саком, лавровий лист.


Халасле - рибна юшка по-венгерськи

Халасле - рибна юшка по-венгерськи

На мою скромну думку Халасле, або по нашому рибна юшка по-венгерськи, - це одна з найсмачніших страв венгерської кухні.

Спробуйте її приготувати, Вам неодмінно сподобається, це дійсно дуже смачно! До того ж, блюде легко готується і може бути приготоване як на природі так і в дома.

Копчена риба в похідних умовах

Копчена риба

Свіжокопчена риба - делікатесний продукт. Зазвичай цим способом готують рибу таких видів, як сом, вугор, судак, лящ, жерех, лин, та ін...

Копчення може бути гарячим і холодним. У першому випадку процес приготування протікає швидше, але він розрахований на збереження риби (без холодильника) лише протягом 3-5 днів, тоді як оброблена холодним копченням, вона зберігається дуже довго.


Риба смажена з лимоном та бульбою по італійськи

Риба смажена з лимоном та бульбою

Простий рецепт який прийшов до нас з італійської кухні. Однак в результаті цього простого рецепту отримаємо ніжну і соковити рибу, з картоплею, розмарином, лимоном і оливковою олією. Це чудове блюде для всієї родини. 

Складники (з розрахунку на 2 порції):

 - 2 свіжих випотрошених та очищених від луски рибини вагою близько 350 г кожна (підійте окунь, тріска, форель, судак) ;

 - половинка лимона;

 - 2 великі картоплини;

 - 1,5 гілочки свіжого розмарину;

 - 60 мл білого вина;

 - 1 зубчик часнику;

 - морська сіль і мелений чорний перець;

 - оливкова олія;

Риба смажена з грибами, помідорами чері та креветками

Риба смажена з грибами, помідорами чері та креветками

Це дуже легке в приготуванні блюдо, але одночасно вишукане і надзвичайно смачне. 

При приготуванні риби по даному рецепту виходить велика кількість смачного і ароматичного соусу з оливкового масла, креветок, помідорів чері і грибів. Особливо відчутним є чудовий аромат грибів. Отриманий таким чином соус прекрасно підійте в якості заправки для макаронів.

Судак по-сицилійськи

Складники: судак - 1 кг; лимон - 1 шт;  цибуля ріпчаста - 2-3 шт; картопля - 6-7 шт; кабачки - 400г;  печериці свіжі - 250г;  масло рослинне (краще оливкова) - неповна склянка; перець мелений чорний, сіль - за смаком.

Рибні трубочки

Складники: 500 г філе риби (судак, окунь, щука, тріска), 3 яйця (2 - для фаршу, 1 - для змочування трубочок), 40 г зеленої цибулі, 20 г зелені кропу та петрушки, 3 ч. ложки сметани, 1 ст. ложка борошна, 3 ст. ложки сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль і перець - за смаком.

Судак з запечений картоплею

Судак з запечений картоплею

Складники: 750 г риби (або 500 г готового філе); 800 г картоплі; 1 ст. ложку борошна;
2 ст. ложки сухарів; 2-3 ст. ложки олії.


Заливне з судака

Інгредієнти: Судак - 2кг;  корінь селери - 1шт; морква - 1шт; корінь петрушки - 1шт; цибуля - 1шт;  хрін - 200гр; зелена цибуля - 200гр; лавровий листочок - 1шт; чорний перець горошком - 10 горошин.

RSS-матеріал