Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Судак по-сицилійськи

Складники: судак - 1 кг; лимон - 1 шт;  цибуля ріпчаста - 2-3 шт; картопля - 6-7 шт; кабачки - 400г;  печериці свіжі - 250г;  масло рослинне (краще оливкова) - неповна склянка; перець мелений чорний, сіль - за смаком.

Приготування: Велику рибу очистити, випатрати, зробити косі надрізи з обох сторін тушки і покласти в них по половині скибочки лимона.

Підготовлену таким чином рибку укласти на змащену жиром форму, навколо розкласти кільця ріпчастої цибулі, нарізану кубиками картоплю, кабачки і тонкі скибочки свіжих грибів, посолити, поперчити, полити оливковою олією і водою і запікати в духовці на середньому вогні.

До столу подати на тому ж блюді, в якому риба готувалася.