Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Заливне з судака

Інгредієнти: Судак - 2кг;  корінь селери - 1шт; морква - 1шт; корінь петрушки - 1шт; цибуля - 1шт;  хрін - 200гр; зелена цибуля - 200гр; лавровий листочок - 1шт; чорний перець горошком - 10 горошин.

Приготування: Почищеного судака разом з селерою, морквою, петрушкою, ріпчастою цибулею, лавровим листом, перцем (горошком) і сіллю варять у рибному котлі з решіткою.

Потім знімають шкірку і відділяють м'ясо від кісток.

Остигле м'ясо укласти на блюдо в два ряди.

Відвар, у якому варився судак, добре виварюють до світло-жовтого кольору, проціджують, додають попередньо розмочений желатин і розмішують до повного розчинення желатину.

Хрін трохи змочити в оцті, потерти його на тертці і додати нарізаної зеленої цибулі, змішати з підготовленим відваром. Дати охолонути.

Заливають судака на блюді і ставлять у холодне місце для остигання.