Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+


Рибний суп

Рибний суп

Складники на 4 порції: лосось – 300 гр.; пангасіус – 300 гр.; броколі (тільки суцвіття) – 150 гр.; морква -100 гр.; цибуля порей (світла частина) – 100 гр.; олія оливкова – 1 ст. ложка; сіль, перець, зелень – до смаку.

Приготування
Наливаємо в каструлю 2000 мл. води  та ставимо на вогонь.              

Ріжемо рибу на невеличкі кубики, не більші 1 см, та  моркву не більше 0,5 см, броколі ріжемо, як на фото (стебло не використовуємо) , порей нарізаємо півкільцями.

В киплячу воду вкидаємо моркву, через 5 хв. додаємо порей і броколі, солимо-перчимо до смаку і варимо ще 2-3 хв.

Вкладаємо акуратно рибу, вливаємо ложку олії і варимо на легкому  вогні ще 5-8 хв.

Все прикрашаємо зеленню і на стіл!

Спонсор рецепту сайт - mamamiya.com.ua на якому Ви знайдете ще більше смачних та корисних кулінарних рецептів.