Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+

Уха з ікрою

Складники: риба свіжа з ікрою - 200-300г; мука - 10г; цибуля - 20г; масло вершкове - 10г; перець червоний мелений - за смаком, перець чорний горошком - за смаком;  оцет 3%-ний - 5г; лавровий лист; сіль.

Приготування: Очищену рибу разом з ікрою нарізати невеликими шматками і посолити.

Розпалити вогонь, підготовити казанок, воду...

З муки, тертої цибулі і червоного меленого перцю приготувати на вершковому маслі заправку, залити водою, додати трохи оцту, лавровий лист, чорний перець горошком і проварити, потім покласти підготовлену рибу і зварити до готовності.