Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

сом

Халасле - рибна юшка по-венгерськи

Халасле - рибна юшка по-венгерськи

На мою скромну думку Халасле, або по нашому рибна юшка по-венгерськи, - це одна з найсмачніших страв венгерської кухні.

Спробуйте її приготувати, Вам неодмінно сподобається, це дійсно дуже смачно! До того ж, блюде легко готується і може бути приготоване як на природі так і в дома.

Копчена риба в похідних умовах

Копчена риба

Свіжокопчена риба - делікатесний продукт. Зазвичай цим способом готують рибу таких видів, як сом, вугор, судак, лящ, жерех, лин, та ін...

Копчення може бути гарячим і холодним. У першому випадку процес приготування протікає швидше, але він розрахований на збереження риби (без холодильника) лише протягом 3-5 днів, тоді як оброблена холодним копченням, вона зберігається дуже довго.

Сом під горіховим соусом

Сом під горіховим соусом це вишукане блюдо, яке пасуватиме до будь-якого святкового столу.

Складники:

1 сом середніх розмірів, трохи борошна, рослинне масло для смаження, 2 курячих яйця, сік з 1 лимона, зелена петрушка, мелений чорний перець, ну і звісно сіль за смаком.

Складники для приготування горіхового соусу:

1 повна склянка горіхів; пів скибочки білого черствого хліба без скоринки; 4-5 зубчиків часнику середнього розміру; 3 столові ложки олії соняшникової; 2-3 ложки справжнього оцту.


Сом в сметанному соусі

Складники: сом - 1 кг; лимон -1/2; хрін (корінь) - 50 г; борошно - 1 ст. л; сметана - 1 стакан; морква - 1 шт; петрушка (корінь) - 1 шт; цибуля ріпчаста - 2 невеликі цибулини; лист лавровий перець запашний горошком, сіль - за смаком.

Сом в сметані

Складники: невеликий сом вагою близько 1,5 кг, велика цибулина, 250 г сметани, 2-3 столові ложки рослинної олії, близько 20 г твердого сиру, сіль, перець.

RSS-матеріал