Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+

Рибальська юшка потрійна, з апельсином

Рибальська юшка потрійна, з апельсином

Найпоширеніше рибальське блюдо, це, звичайно ж, юшка! Справжня рибальська юшка це просто цариця рибальського столу!  Особливо неповторно вона смакує на природі. Варіацій на цю тему безліч, але варто спробувати ще один рецепт, який часто готують наші рибалки. Рибальська юшка потрійна, з апельсином.

Отже, приступимо

Найважливіше в приготуванні страви на природі, це, звичайно ж, багаття! На багатті виходить найсмачніше і найароматніше блюдо. Розпалюємо вогнище, і поки воно розгорається, приготуємо всі інгредієнти, що нам знадобляться для юшки. Сорти риби - що наловили, однак, для справжньої рибальської юшки мусять бути йоржі - вони необхідні для бульйону, і, по суті, незамінні. А в іншому, повна свобода вибору.

Якщо юшка потрійна - значить, робимо три закладки риби різних сортів.

Перша закладка - з йоржів. Ця колюча рибка дасть чудовий навар і ароматний бульйон. Йоржів краще покласти в мішечку, щоб не проціджувати потім бульйон, що в польових умовах не дуже просто зробити. Якщо немає можливості зварити рибку в мішечку, просто варто простежити, щоб вона не встигла розваритися і дістати рибу з котла вчасно. Таким чином, вдасться уникнути потрапляння в юшку шипів з шкіри йоржів.

Щоб зробити бульйон міцнішим і ще більш наваристим, другою закладкою в котел відправляються голови, плавники і хвости, відрізані від тієї риби, що гратиме у юшці головну роль. Трохи проваривши, витягуємо і їх.

Тепер приступимо до основного готування - третьої заклдаки для потрійної рибальської юшки. Якщо хочеться юшки з картоплею, так званого рибного супу, то саме час її покласти. Проваривши хвилин п'ятнадцять, слідом можна відправити і рибу. А якщо картопля не кладеться, то відразу після виймання голів і хвостів, в котел відправляється основна рибна порція.

Додається цибуля, спеції, в основному, лавровий лист і чорний перчик. І тепер родзинка і секретний інгридієнт цієї юшки, що і робить цей рецепт особливим: перед самим зняттям котла з багаття, в юшку кидаються порізані на кружки, разом з шкіркою апельсини.

Потрійна юшка з апельсиновим присмаком відразу ж розливається по тарілках і можна насолоджуватися чудовим смаком і ароматом простої і одночасно вишуканої  в приготуванні страви! 

 

Мы уверены в том что все кто увлекается рыбалкой и активным отдыхом имеют крепкое здоровье. Однако, случаи бывают разные, и необходимо знать где и как получить лучшую медицинскую помощь. Во всем мире одним из лучших считается лечение в Израиле. Если Вам понадобятся такие услуги, то смело обращайтесь в ServiceMed. Но лучше оставайтесь здоровы!