Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Шурпа з риби

Шурпа з риби

Нещодавно я їздив до родичів у Закарпаття. Там мені на рибалці приготували блюдо з риби під назвою шурпа. Мені не доводилося куштувати такої смакоти з риби.
 
Готувалося це блюдо так.
 
Беремо будь-яку рибу. У нас це були карасі і ротани.
 
Риби очищуємо від луски і як належить патраємо. Відокремлюємо бульбашки, ікру, інше викидаємо. Беремо каструлю і висипаємо в неї одну п'яту від всієї риби, яка є.
 
Покриваємо рибу водою вище на один палець. Варимо витягуємо варену рибу і закидаємо іншу частину улову. Так робимо п'ять разів, можна і більше буде смачніше.
 
Коротше у кого на скільки вистачить терпіння і улову звичайно. У самому кінці додаємо в чистий бульйон нашу ікру і бульбашки, крупно нарізану  цибулю,  спеції за смаком. Краще використовувати зелень, перець.
 
Все, вживати під горілочку з кухля з хлібом  закушуючи вареною рибкою. Вранці, якщо похмілля доїсти як холодець. Допомагає ).
 
 
Плитка - чудовий винахід людства, це відмінний оздоблювальний варіант, що характеризується довговічністю, гарним виглядом та легкістю догляду. Якісна керамічна плитка - найкращий варіант для Вашої кухні чи ванни.