Борщ з карасями
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: карасі - 320г; капуста - 100г; картопля -1 шт; буряк - 60г; гриби сушені - 5г; квасоля - 25г; морква - 10г; корінь петрушки - 10г; корінь селери - 10г; цибуля ріпчаста - 20г; масло топлене - 15г; томат-пюре - 15г; оцет - 1 / 2 ч. л; борошно - 1 ч. л.; лавровий лист, перець гіркий - за смаком; сіль, зелень петрушки і кропу - за смаком.
Приготування: Промиті сушені білі гриби відварити до готовності, нашаткувати, а відвар процідити.
Квасолю замочити і відварити до напівготовності.
Моркву, петрушку, селеру, ріпчасту цибулю нарізати соломкою і злегка обсмажити.
Буряк нарізати соломкою і тушкувати до напівготовності разом з томатом-пюре і оцтом.
У киплячий грибний відвар покласти буряк, нарізану часточками картоплю, коріння, нашатковану капусту, гриби, квасолю з відваром, підсмажене борошно, лавровий лист, сіль,. запашний перець горошком і варити до готовності.
У готовий борщ покласти смажених карасів і довести до кипіння.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 3318