Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+


окунь

Риба смажена з лимоном та бульбою по італійськи

Риба смажена з лимоном та бульбою

Простий рецепт який прийшов до нас з італійської кухні. Однак в результаті цього простого рецепту отримаємо ніжну і соковити рибу, з картоплею, розмарином, лимоном і оливковою олією. Це чудове блюде для всієї родини. 

Складники (з розрахунку на 2 порції):

 - 2 свіжих випотрошених та очищених від луски рибини вагою близько 350 г кожна (підійте окунь, тріска, форель, судак) ;

 - половинка лимона;

 - 2 великі картоплини;

 - 1,5 гілочки свіжого розмарину;

 - 60 мл білого вина;

 - 1 зубчик часнику;

 - морська сіль і мелений чорний перець;

 - оливкова олія;


Риба смажена з грибами, помідорами чері та креветками

Риба смажена з грибами, помідорами чері та креветками

Це дуже легке в приготуванні блюдо, але одночасно вишукане і надзвичайно смачне. 

При приготуванні риби по даному рецепту виходить велика кількість смачного і ароматичного соусу з оливкового масла, креветок, помідорів чері і грибів. Особливо відчутним є чудовий аромат грибів. Отриманий таким чином соус прекрасно підійте в якості заправки для макаронів.

Окунь смажений в клярі

Окунь смажений в клярі

Окунь, багатьма улюблена риба, а головним достоїнством приготування окуня в клярі є збереження соковитості риби, так як і будь-якого іншого продукту обсмаженого в клярі. Це відбувається за рахунок того, що кляр при обжарюванні створює корочку, через яку сік з продукту не йде. В запропонованому рецепті кляр не зовсім традиційний.

Складники: окунь 6 штук; яйце 2 штуки; борошно 0,5 - 1 склянка; цибуля ріпчаста 2; середніх цибулини; соєвий соус за смаком; корінь імбиру 20 грам; часник 1 зубчик; сіль, перець за смаком.


Окунь на шампурах

Складники  на 6 персон: 1 кг філе окуня (можна замінити будь-якою іншою рибою), 5 ст. ложок горілки, 5 ст. ложок пікантного соєвого соусу, 5-6 часточок часнику, сіль і мелений чорний перець за смаком, свіжа зелень, 2 ст. ложки рослинної олії, трошки борошна.

Юшка з йоржів та окунів

Складники: 1 кг йоржів, 1 кг окунів, 2 цибулини, корінь петрушки - 3-4 шт., 1 пучок зелены кропу, сіль, мелений чорний перець, лавровий лист - за смаком.

Окунь тушкований із салом

Складники: кілограм невеликих окунів (3-4 штуки), 150 г сала,  6 бульб картоплі, 3 цибулини, бульйон, 150 грам сметани, лавровий лист, сіль , перець, вершки, вершкове масло.

Рибні трубочки

Складники: 500 г філе риби (судак, окунь, щука, тріска), 3 яйця (2 - для фаршу, 1 - для змочування трубочок), 40 г зеленої цибулі, 20 г зелені кропу та петрушки, 3 ч. ложки сметани, 1 ст. ложка борошна, 3 ст. ложки сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль і перець - за смаком.

Окунь по-португальськи

Окунь по-португальські

Складники: 750 г філе морського окуня; сіль; перець; 1 ст. ложка виноградного оцту;
2 цибулини; 1 зубчик часнику; трохи борошна; 6 ст. ложок оливкової олії; 1 / 2 банки консервованих очищених томатів; 1 банка консервованих шпротів; кілька оливок.

RSS-матеріал