Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Холодець з карасів

Складники: карасі (дрібні) - 800г; цибуля ріпчаста - 1 шт; морква - 1 шт; лимон - 1 шт; зелень - на смак; яйце - 2 шт; сіль, лавровий лист - за смаком; чорний перець (горошок) - 7-8 шт; желатин - 10г.

Приготування: Дрібних карасів почистити, випатрати, промити.

Залити холодною водою, додати цибулю, моркву, лавровий лист, чорний перець, та поставити на вогонь.

Коли риба буде готова, вийняти її, охолодити і відокремити філе від кісток.

Бульйон процідити, закип'ятити і додати розмочений желатин. Довести до готовності на дуже повільному вогні, не даючи закипати.

Рибу укласти у форму, прикрасити зеленню, скибочками лимона і фігурно нарізаною морквою, а також кружечками варених яєць.

Залити бульйоном і поставити в холодильник.