Тушкований короп (китайська кухня)
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Інгредієнти: 1 кг коропа, 50 г сушених грибів, 50 г спаржі, 150 г нутряного топленого свинячого жиру, 2 десертні ложки вина, 3 ст. ложки соєвого соусу, 2 ч. ложки цукрового піску, 10 г крохмалю, 50 г нутряного свинячого сала, 15 г солі, 1 ч. ложка запашного рослинної олії, 1 цибулина, 1 г меленого імбиру, 1-2 зубчики часнику, 400 мл води , 1 ст. ложка соняшникової олії.
Приготування: Сушені гриби вимочити протягом 30 хвилин в теплій воді, нарізувати їх скибочками. Очистити і вимити рибу, зробити з двох сторін ножем надрізи. Нарізати спаржу і свиняче сало дрібними шматками. У розігріту на сильному вогні пательню налити 1 ст. ложку рослинної олії, а потім розтопити 50 г свинячого жиру.
Коли жир розігріється, викласти рибу і смажити до золотисто-коричневого кольору. Додати нарізану соломкою цибулю, гриби, спаржу, сало, імбир, вино, 400 мл води, цукор, соєвий соус, посолити, закрити сковороду кришкою і поставити на самий слабкий вогонь.
Тушкувати протягом 10 хвилин, а потім викласти рибу на тарілку.
Цю ж сковороду поставити на сильний вогонь, додати розведений невеликою кількістю холодної води крохмаль і приготувати підливу для риби.
Полити рибу підливою, посипати подрібненим часником.
Напоследок еще один совет. Купите аэрогриль. С его помощью можно очень быстро приготовить множество блюд, и самое главное, все они будут максимально полезными.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 3575