Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+

Тушкований короп по-ізраїльськи

Тушкований короп по-ізраїльськи

Дещо незвична страва, особливо її приготування та подавання. Тим не менше приготований таким чином короп дуже смачний, і може стати свого роду ізюминкою Вашого столу, а процес приготування швидкий та настільки простий, що приготувати таку страву зможе кожен.

Складники необхідні для приготування коропа по-ізраїльськи:

короп вагою 1,5-2 кг; 2 цибулини; 4 головки часнику; 1 пучечок петрушки; 3/4 склянки пшеничного борошна; 1 склянка оливкової (або іншої рослинної) олії; сіль за смаком.

Як бачимо складники не хитрі та цілком доступні в будь-який час року.

Приготування:

Насамперед потрібно вичистити, випатрати та промити тушку коропа.

Порізати коропа на порційні шматки приблизно однакового розміру.

Дрібно нарізати цибулю, часник і петрушку.

Підсмажити борошно в оливковій олії. Після цього, додати до нього холодної води ретельно перемішуючи. Води потрібно стільки, щоб ми отримали соус помірної густини.

Викладаємо шматки нашого коропа в отриманий соус і тушкуємо все це на легенькому вогні приблизно 40-50 хв.

Тушкований короп по-ізраїльськи

Подавати коропа приготованого по-ізраїльськи слід холодним зі скибочками лимона. 

Смачного!


Хорошая новость для туристов которые желают посетить Киев. Компания evrocity предлагает хостел в Киеве, особенность в том что у компании целая сеть Хостелов и можна подобрать подходящий район, ну и конечно же доступные цены и хорошее обслуживание.