Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+


Печений сазан з хріном

Складники: сазан (близько 1 кг), сіль, сметана, хрін, оцет, сіль, цукор, яйця, петрушка.

Приготування: Випотрошеного сазана ретельно вимити, натерти сіллю зсередини і зовні, змастити сметаною, викласти на деко, добре змащене жиром, і запікати 30-40 хвилин в духовій шафі, періодично поливаючи соком, узятим з дна дека.

Натерти на дрібній тертці хрін, заправити його оцтом, сіллю, цукром.

Відварити два яйця круто і дрібно порубати.

Обережно перекласти рибу на блюдо, обкласти навколо тертим хріном, посипати рубаними яйцями, прикрасити гілочками петрушки.

На гарнір подати відварену або смажену картоплю