Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+


Короп тушкований в білому вині

Короп тушкований в білому вині

Складники: 1 короп вагою близько 1,5 кг; 1 л сухого білого вина (не солодкого);  200 г цибулі (2 шт.); 100 г селери (два поздовжніх шматка); 10 г петрушки (невеликий пучок); 80 г борошна; 3 лаврові листки; 4 столові ложки оливкової олії; сіль і перець.

Приготування:

Коропа зловити )))...  почистити і порізати на товсті шматки (якщо рибина близько 1,5 кг то порызати на 7 шматкыв). Покласти в скляний посуд, і залити 0,75 л вина. Накрити кришкою і поставити в холодильник на 6 годин.

Очистити цибулю і нарізати кубиками. Промити й нарізати петрушку. Стебла селери прошкрябати, промити й нарізати товстими скибочками.

Коропа витерти від маринаду, осушити і обкатати в муці.

Нагріти олію в каструлі і обсмажити цибулю. Додати нарізану петрушку і селеру, готувати протягом 2 хвилин. Потім покласти коропа і лавровий лист.

Смажити, поки риба не підрум'яниться. Посипати сіллю і перцем, залити вином. Тушкувати, накривши кришкою, на дуже слабкому вогні протягом приблизно 30 хвилин. Якщо соус занадто рідкий, потрібно зняти кришку, збільшити вогонь і частину рідини випарити.

Викласти коропа на блюдо і відразу подавати.

Рекомендації:

  • Не перевищуйте час маринування, коропа у вині, тому що він буде дуже насиченим ароматом вина.
  • Пересмажений короп не смачний, блюдо намокає, соус густіє. Так що потрібно стежити за часом під час приготування риби.

Успех приготовления любого блюда в большой степени зависит от настроения, создать которое всегда поможет музыка. А чтобы вообще не отвлекатся или не мешать окружающим воспользуйтесь наушниками. Купить наушники Киев выгодно и быстро можна в интернет-магазине foxmart.