Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Карась з фенхелем по-болгарськи

Складники: карась (філе по 120г) - 8 шт; яйце - 2 шт; молоко - 50г; борошно - 100г; панірувальні сухарі - 300г; шавлія - 1 / 2 ч.л.; часник (сухий) - 1 / 2 ч.л.; перець чилі (мелений) - 1 / 2 ч.л.; вершки - 100г; шампанське - 150г;  фенхель - 300г; кукурудзяна або соєва олії - 250г.

Приготування:Помийте рибу і витріть насухо, змішайте в мисці яйця і молоко, в другій мисці змішайте панірувальні сухарі і спеції.

Обваляйте шматки риби в борошні, умочіть в яєчно-молочну суміш і обваляйте в суміші сухарів і спецій.

Розігрійте олію до 180С і обсмажте шматки риби до золотисто-коричневої скориночки. Час приготування залежить від величини шматків.

Сливки і шампанське з додаванням солі і перцю збийте і проваріть 10-15 хв на повільному вогні. В кінці додайте розведену 1 ч. ложку крохмалю.

Порційні шматки фенхелю обсмажте в маслі.

Викладіть шматки риби на блюдо і полийте вершково-шампанським соусом.

По краях блюда викладіть фенхель.

Поєднується з марочним портвейном.