Карась з фенхелем по-болгарськи
Складники: карась (філе по 120г) - 8 шт; яйце - 2 шт; молоко - 50г; борошно - 100г; панірувальні сухарі - 300г; шавлія - 1 / 2 ч.л.; часник (сухий) - 1 / 2 ч.л.; перець чилі (мелений) - 1 / 2 ч.л.; вершки - 100г; шампанське - 150г; фенхель - 300г; кукурудзяна або соєва олії - 250г.
Приготування:Помийте рибу і витріть насухо, змішайте в мисці яйця і молоко, в другій мисці змішайте панірувальні сухарі і спеції.
Обваляйте шматки риби в борошні, умочіть в яєчно-молочну суміш і обваляйте в суміші сухарів і спецій.
Розігрійте олію до 180С і обсмажте шматки риби до золотисто-коричневої скориночки. Час приготування залежить від величини шматків.
Сливки і шампанське з додаванням солі і перцю збийте і проваріть 10-15 хв на повільному вогні. В кінці додайте розведену 1 ч. ложку крохмалю.
Порційні шматки фенхелю обсмажте в маслі.
Викладіть шматки риби на блюдо і полийте вершково-шампанським соусом.
По краях блюда викладіть фенхель.
Поєднується з марочним портвейном.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 4020