Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+

Рибні котлети зі щуки

Котлети зі щуки

Рибні котлети, звичайно, не так поширені, як м'ясні, проте це не применшує їх смакових і корисних якостей. Адже риба дуже корисна для організму, і у тих людей, які стежать за своїм здоров'ям, страви з риби завжди присутні на столі.

Складники:

500 грам філе щуки, 100 грам свіжого білого хліба, 0.5 склянки молока, 3 ст. ложки панірувальних сухарів, 3 ст. ложки рослинної олії, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування:

Якщо у вас ціла рибина, відокремлюємо м'ясо від кісток і готуємо філе.

Потім пропускаємо філе через м'ясорубку.

Хліб замочуємо в молоці і змішуємо з фаршем, далі в підготовлену суміш додаємо сіль і перець.

Щоб фарш вийшов м'яким і ніжним, пропускаємо через м'ясорубку ще раз. Вершкове масло необхідно розтопити і додати у вже готову рибну масу - фарш готовий.

Котлети можна смажити на олії, але краще використовувати оливкову - і смачніше і корисніше. Формуємо котлетки і укладаємо на добре розігріту сковороду. Обсмажуємо до золотистої скоринки з двох сторін.

За бажанням можна потушкувтаи вже готові котлетки в духовці кілька хвилин. Тоді вони будуть більш ніжними і соковитими.

Ігор Дьяченко 


Еще не опредилились как провести отпуск, или может быть размышляете как организовать романтическое путешествие? Попробуйте круизы на лайнере, это не может не понравится, а компания allcruises.in.ua организует все по высшему разряду