Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

щука

Рибні котлети зі щуки

Котлети зі щуки

Рибні котлети, звичайно, не так поширені, як м'ясні, проте це не применшує їх смакових і корисних якостей. Адже риба дуже корисна для організму, і у тих людей, які стежать за своїм здоров'ям, страви з риби завжди присутні на столі.

Складники:

500 грам філе щуки, 100 грам свіжого білого хліба, 0.5 склянки молока, 3 ст. ложки панірувальних сухарів, 3 ст. ложки рослинної олії, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль і перець за смаком.

Фарширована щука

Фарширована щука

Складники: щука вагою біля 2-х кілограм, одна цибулина, 100 грамів сметани, два яйця, білий хліб, сіль і перець за смаком, лавровий лист.

Приготування: 

Найважче в приготуванні фаршированої щуки це правильно відділити шкіру від тушки і потім власне нафарширувати. Спробую описати як мене навчили це робити в Єкатеренбурзі, коли був там на роботі.

Щука фарширована

Щука фарширована

Складники: 60 г булки або білого хліба,  80 мл молока, 40 г маргарину столового, 2 яйця, спеції, сіль, перець чорний та перець червоний солодкий мелений, лавровий лист – за смаком. Окрім того: 200 г соусу з хрону.


Щука маринована

Складники: дрібна або середня щука, сіль, цибуля, коріння петрушки, коріння селери, оцет, лавровий лист, гвоздика, чорний перець горошком, духм'яний перець горошком, цукор.

Щука в маринаді

Складники: щука, сіль, оцет, соняшникова олія, цибуля

Щука запечена на вогнищі

Мене один раз навчили, як приготувати запечену на багатті щуку, і з тих пір, це стало першим і основним блюдом на риболовлі, та й не тільки на риболовлі.

Складники: Щука середніх розмірів (біля 2 кг), сіль, спеції.

Рибні трубочки

Складники: 500 г філе риби (судак, окунь, щука, тріска), 3 яйця (2 - для фаршу, 1 - для змочування трубочок), 40 г зеленої цибулі, 20 г зелені кропу та петрушки, 3 ч. ложки сметани, 1 ст. ложка борошна, 3 ст. ложки сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль і перець - за смаком.

Щука фарширована, печена

Фарширована щука

Інгредієнти:  щука — 2 кг;  сухарі товчені — 10 г; молоко — 25 г; яйце — 1/4 шт; перець мелений чорний ; цибуля ріпчаста — 10 г; сіль — за смаком.

RSS-матеріал