Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Рибний делікатес з хека

Складники: філе хека - 800гр; картопля - 1кг; борошно - 1 ст. ложка; цибуля - 2шт; гірчиця - 1ч. ложка; вершкове масло - 50гр; рослинна олія - 4ст. ложки; сіль; перець; зелений кріп.

Приготування:  Філе порізати кубиками зі стороною 3-4 см.

Цибулю порізати кубиками.

Олію розігріти на сковорідці, викласти цибулю, рибу, посолити, поперчити, додати гірчицю, посипати борошном і смажити до готовності.

Картоплю відварити у мундирі, охолодити, почистити, порізати кружальцями і посолити.

У змащену маслом форму викласти половину картоплі, зверху - рибний фарш, а потім - решту картоплі. Все покрити шматочками вершкового масла і запікати при температурі 150 градусів протягом 30-35хв.

Подавати, притрусивши зеленню кропу.