Риба, запечена у сметані, кращий подарунок ніж прикраси?
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Був змушений познайомитись з даним рецептом минулого року, на свято 8-го березня, а оскільки рецепт доволі простий, і отримав багато похвал навіть в такого, м'яко кажучи, дилетанта-кулінара як я, то рекомендую його Вам.
В нас в родині, на міжнародний жіночий день правило - жінки відпочивають, а чоловіки виконують їхні забаганки, в межах розумного звичайно. Цього разу окрім традиційного вручення подарунків, та прибирання захотілось їм нам з батьком відомстити за наші рибалки, і замовили вони "смачну страву з риби", мовляв спробуйте і Ви щось приготуйте швидко та смачно, як часто вимагаєте від нас Ви, по приїзді з риболовлі.
Поки жінки тішились розглядаючи прикраси, куплені до речі в магазині "ювелирные украшения в киеве", (що також, швидко, зручно та по цінах лояльно) ми мусили знайти вихід, щоб так би мовити, не вдарити в багнюку лицем.
Отже для приготування знадобиться: 500 грамів рибного філе, 800 грамів картоплі, склянка сметани, 200 грамів білих грибів, 25 грамів сиру, дві столові ложки борошна, олія, масло, яйця.
Спосіб приготування:
Шматки риби посоліть, поперчіть, обваляйте у борошні й обсмажте на сковороді на олії.
Обсмажте також очищені, промиті й нарізані свіжі білі гриби та нарізану кружечками товщиною близько півсантиметра картоплю.
Рибу покладіть на пательню, на кожний шматок покладіть кружечок звареного накруто яйця й гриби. Потім обкладгть рибу кружечками смаженої картоплі й полийте процідженим соусом зі сметани.
Для приготування соусу нагрійте сметану і, коли вона закипить, додайте чайну ложку борошна, перемішаного з такою ж кількістю олії. Усе розмішайте, кип’ятіть 1 -2 хвилини й посоліть.
Рибу, политу соусом, згори притрусіть тертим сиром, полийте розтопленим маслом і поставте у духовку на 5-6 хвилин, щоб вона підрум’янилася.
При подачі на стіл страву посипте дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Ну ось і все, як бачите, не дуже складно, а наші жінки увидівши та скуштувавши дану страву були здивовані і задоволені нашим кулінарним подарунком не менше як прикрасами!
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів - 4654