Риба смажена з помідорами
Категорії:
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: кілограм риби, 50 г борошна, 150 г олії соняшникової, 50 г оливкової олії, 5 - 6 томатів, 5 - 6 болгарських перців, цедра одного лимона, 100 грам зелені, перець і сіль.
Приготування: Соломкою нарізати цедру лимона, ошпарити окропом, висушити і обсмажити на оливковій олії.
Додати тонко нарізаний стручковий перець.
Нарізати помідори тонкими скибочками, не більше 1 см завтовшки й обсмажити.
Підготовлену і нарізану рибу запанірувати в борошні і обсмажити на рослинному маслі.
Подача - риба зверху помідорів, підсмажений перець з цедрою лимона поверх риби.
Як гарнір можна подати відварний рис.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів - 3573