Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Риба смажена з помідорами

Складники: кілограм риби, 50 г борошна, 150 г олії соняшникової, 50 г оливкової олії, 5 - 6 томатів, 5 - 6 болгарських перців, цедра одного лимона, 100 грам зелені, перець і сіль.

Приготування: Соломкою нарізати цедру лимона, ошпарити окропом, висушити і обсмажити на оливковій олії.

Додати тонко нарізаний стручковий перець.

Нарізати помідори тонкими скибочками, не більше 1 см завтовшки й обсмажити.

Підготовлену і нарізану рибу запанірувати в борошні і обсмажити на рослинному маслі.

Подача - риба зверху помідорів, підсмажений перець з цедрою лимона поверх риби.

Як гарнір можна подати відварний рис.