Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook Ми В контакті На рибалку в google+

Готуємо на кухні

Рецепти рибних страв які слід готувати в домашніх умовах на кухні...

Риба з овочами приготовані на грилі

Риба з овочами приготовані на грилі

Дуже смачна і легка страва в середземноморському стилі. Чудова альтернатива шашлику. Практично ніякого жиру, соковиті і ароматні овочі і апетитна рибка. При цьому блюдо просте в приготуванні. Єдина умова - наявність грилю або духовки з функцією гриль, однак можна спробувати запекти таку рибку і в звичайній духовці. 


Рибна юшка збірна, подвійна

Рибна юшка збірна, подвійна

Простий рецепт рибної юшки, яка, однак, відрізняється своїм насиченим смаком і не залишить байдужим нікого, хто хоч раз її спробував. 

Складники необхідні для приготування збірної, подвійної рибної юшки: 2 літри води, 1 кг любої дрібної риби, 700гр судака, 3 цибулини, 1 корінь петрушки, 100гр зелені петрушки і кропу, сіль, перець за саком, лавровий лист.

Халасле - рибна юшка по-венгерськи

Халасле - рибна юшка по-венгерськи

На мою скромну думку Халасле, або по нашому рибна юшка по-венгерськи, - це одна з найсмачніших страв венгерської кухні.

Спробуйте її приготувати, Вам неодмінно сподобається, це дійсно дуже смачно! До того ж, блюде легко готується і може бути приготоване як на природі так і в дома.


Мокека по нашому

Мокека по нашому

Мокека це бразильський густий рибний суп. Така справа неодмінно здивує Вас чи Ваший гостей насиченим смаком і оригінальністю. А готується мокека досить швидко і просто. Отже, спробуємо приготувати мокеку в наших умовах.

Складники: філе тріски - 300гр; цибуля - 1 шт; зелений болгарський перець - 1 шт; червоний болгарський перець - 1шт; помідори - 2-3шт; лимон - 1/2шт; кокосове молоко або вершки - 400гр; солодка паприка - 2 чайних ложечки; сіль - за смаком; оливкова олія - 2 столові ложки.

Салат зі смаженим лососем

Салат зі смаженим лососем

Салат зі смаженим лососем не просто смачна рибна страва, цей ще й вишукане та надзвичайно корисне блюдо. Відмінно підійде до будь-якого столу, в тому числі і до урочистих подій.

Для приготування потрібні наступні складники: одна столова ложка рослинної олії, чотири невеликих філе лосося, причому без шкіри, одна столова ложка смаженого насіння кмину, а для прикраси - одна гілочка петрушки.

Фарширована форель по Санкт-Петербурзьки

Фарширована форель

Фарширована риба - часта прикраса святкового столу. Зазвичай, її приготування - складний процес і віднімає масу часу. Цей рецепт дозволить вам приготувати фаршировану форель без зайвих зусиль.
 
Складники:
 
2 великі форелі (приблизно 900 грам), 70 грам рису, 80 грам вершкового масла, 1 пучок петрушки (якщо не знайдете петрушки - підійде й інша ароматна зелень), 60 грам родзинок, 140 мл білого сухого вина, 20 грам імбирного кореня, сіль і перець.

Рибні котлети зі щуки

Котлети зі щуки

Рибні котлети, звичайно, не так поширені, як м'ясні, проте це не применшує їх смакових і корисних якостей. Адже риба дуже корисна для організму, і у тих людей, які стежать за своїм здоров'ям, страви з риби завжди присутні на столі.

Складники:

500 грам філе щуки, 100 грам свіжого білого хліба, 0.5 склянки молока, 3 ст. ложки панірувальних сухарів, 3 ст. ложки рослинної олії, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль і перець за смаком.

Сом під горіховим соусом

Сом під горіховим соусом це вишукане блюдо, яке пасуватиме до будь-якого святкового столу.

Складники:

1 сом середніх розмірів, трохи борошна, рослинне масло для смаження, 2 курячих яйця, сік з 1 лимона, зелена петрушка, мелений чорний перець, ну і звісно сіль за смаком.

Складники для приготування горіхового соусу:

1 повна склянка горіхів; пів скибочки білого черствого хліба без скоринки; 4-5 зубчиків часнику середнього розміру; 3 столові ложки олії соняшникової; 2-3 ложки справжнього оцту.


Тушкований короп по-ізраїльськи

Тушкований короп по-ізраїльськи

Дещо незвична страва, особливо її приготування та подавання. Тим не менше приготований таким чином короп дуже смачний, і може стати свого роду ізюминкою Вашого столу, а процес приготування швидкий та настільки простий, що приготувати таку страву зможе кожен.

Складники необхідні для приготування коропа по-ізраїльськи:

короп вагою 1,5-2 кг; 2 цибулини; 4 головки часнику; 1 пучечок петрушки; 3/4 склянки пшеничного борошна; 1 склянка оливкової (або іншої рослинної) олії; сіль за смаком.

Як бачимо складники не хитрі та цілком доступні в будь-який час року.

RSS-матеріал