Рибний суп
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники на 4 порції: лосось – 300 гр.; пангасіус – 300 гр.; броколі (тільки суцвіття) – 150 гр.; морква -100 гр.; цибуля порей (світла частина) – 100 гр.; олія оливкова – 1 ст. ложка; сіль, перець, зелень – до смаку.
Приготування
Наливаємо в каструлю 2000 мл. води та ставимо на вогонь.
Ріжемо рибу на невеличкі кубики, не більші 1 см, та моркву не більше 0,5 см, броколі ріжемо, як на фото (стебло не використовуємо) , порей нарізаємо півкільцями.
В киплячу воду вкидаємо моркву, через 5 хв. додаємо порей і броколі, солимо-перчимо до смаку і варимо ще 2-3 хв.
Вкладаємо акуратно рибу, вливаємо ложку олії і варимо на легкому вогні ще 5-8 хв.
Все прикрашаємо зеленню і на стіл!
Спонсор рецепту сайт - mamamiya.com.ua на якому Ви знайдете ще більше смачних та корисних кулінарних рецептів.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 3310