Скільки рибалок стільки й рецептів приготування рибальської юшки. Кожен справжній рибалка має свої секрети та напрацювання які з'являються в результаті численних кулінарних експерементів. Найважливіше, що кожен рецепт має право на існування і смакує, обов'язково смакує, по-особливому. Та хіба може не смакувати страва приготована на природі?
Серед численних рибальських рецептів приготування юшки існують так би мовити базові, або традиційні, які з невеликими змінами чи доповненнями готуються майже всіма рибаками у всіх куточках нашої планети. Одним з таких рецептів ми і хочемо поділитись з нашими читачами. Отже юшка "Щира" (подекуди "Справжня") .
Складники: риба дрібна (бажано річкова: йоржі, піскарі, окуні) - 800 г, судак або минь - 250 г, цибуля ріпчаста - дві головки, половина кореня петрушки, сіль, лавровий лист, перець горошком, зелень петрушки, кріп.