Королівська уха
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
- філе,
- уха,
- риба,
- перші страви,
- гриби
Інгредієнти: 300 г курячого м'яса, кілька шматочків філе будь-якої риби (сайра, путасу, тріска, ставрида), 3 картоплини, 2 цибулини, кілька сухих грибів, 1 морква, 2 л води, сіль, прянощі, трави, коріння - за смаком.
Приготування: Сухі гриби залити холодною водою. Коли вони набухнуть, воду, в якій вони замочували, профільтрувати і використовувати для приготування юшки.
Курку розрубати на шматки з кістками, рибу нарізати шматочками. Очищені овочі нарізати.
У киплячу підсолену воду вкинути відразу всі інгредієнти, довести до кипіння. Варити 5-7 хвилин і настояти без нагрівання 20-25 хвилин.
Подати на стіл у тому ж посуді, де уха варилася.
Трави, коріння, прянощі додавати за бажанням.
Поєднання грибів, риби, птиці, овочів створюють своєрідний смак і аромат такої юшки.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 7127