Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Королівська уха

Категорії:
Королівська уха

Інгредієнти: 300 г курячого м'яса, кілька шматочків філе будь-якої риби (сайра, путасу, тріска, ставрида), 3 картоплини, 2 цибулини, кілька сухих грибів, 1 морква, 2 л води, сіль, прянощі, трави, коріння - за смаком.

Приготування: Сухі гриби залити холодною водою. Коли вони набухнуть, воду, в якій вони замочували, профільтрувати і використовувати для приготування юшки.

Курку розрубати на шматки з кістками, рибу нарізати шматочками. Очищені овочі нарізати.

У киплячу підсолену воду вкинути відразу всі інгредієнти, довести до кипіння. Варити 5-7 хвилин і настояти без нагрівання 20-25 хвилин.

Подати на стіл у тому ж посуді, де уха варилася.

Трави, коріння, прянощі додавати за бажанням.

Поєднання грибів, риби, птиці, овочів  створюють своєрідний смак і аромат такої юшки.