Уха з ікрою
Категорії:
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: риба свіжа з ікрою - 200-300г; мука - 10г; цибуля - 20г; масло вершкове - 10г; перець червоний мелений - за смаком, перець чорний горошком - за смаком; оцет 3%-ний - 5г; лавровий лист; сіль.
Приготування: Очищену рибу разом з ікрою нарізати невеликими шматками і посолити.
Розпалити вогонь, підготовити казанок, воду...
З муки, тертої цибулі і червоного меленого перцю приготувати на вершковому маслі заправку, залити водою, додати трохи оцту, лавровий лист, чорний перець горошком і проварити, потім покласти підготовлену рибу і зварити до готовності.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 3705