Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

філе

Лосось смажений на грилі з помідорами чері

Лосось смажений на грилі з помідорами чері

Це просте, але при цьому вишукане і оригінальне блюдо, яке може приготувати кожен.  Страву  можна приготувати і на садовому грилі,  і на звичайній сковороді-гриль.

Складники на 4 порції:

Заливне з коропа

Заливне з коропа

Складники: короп близько 2 кг (або 1,20 кг філе коропа); 6-7 чайних ложок желатину; рештки риби, найкраще підійде кілька голів з коропа, які добавляються в бульйон; 4 цибулини; 3 середніх морквини; петрушка; одне-два курячих яйця; шматок селери; 8 горошин чорного перцю; лавровий лист; 3 зерна запашного перцю; цукор; сіль; кілька гілочок петрушки.

Смажена тріска з брокколями

Смажена тріска з брокколями

Це дуже простий і швидкий рецепт приготування тріски, однак це той випадок коли простота вказує на генальність, оскільки страва виходить надзвичайно смачною. Пригадав цей рецепт переглядаючи фото з Монако, колись був там в відрядженні, до речі цікава країна і цікаві в них рибальські традиції, є чому повчитись, та про це іншим разом...

Складники: дві філейки з тріски, олія, мука, 1/2 лимона, сіль, перець, 1 маленька брокколя, кріп, дві картоплини на кожну особу. 


Риба, запечена у сметані, кращий подарунок ніж прикраси?

Був змушений познайомитись з даним рецептом минулого року, на свято 8-го березня, а оскільки  рецепт доволі простий, і отримав багато похвал навіть в такого, м'яко кажучи, дилетанта-кулінара як я, то рекомендую його Вам.

В нас в родині, на міжнародний жіночий день правило - жінки відпочивають, а чоловіки виконують їхні забаганки, в межах розумного звичайно.  Цього разу окрім традиційного вручення подарунків, та прибирання захотілось їм нам з батьком відомстити за наші рибалки, і замовили вони "смачну страву з риби", мовляв спробуйте і Ви щось приготуйте швидко та смачно, як часто вимагаєте від нас  Ви, по приїзді з риболовлі.

Рибний рулет по-львівськи

Складники: філе риби - 700 гр, білий батон - 50 гр , молоко - 1 склянка, цибуля - 1-2 шт, жир - 20 гр, манна крупа - 20гр, яйця - 2-3 шт, сметана - 3/4 склянки, маргарин - 60 гр, сіль та чорний перець - за смаком.

Рибна запіканка з грибами

Рибна запіканка

Складники: 500 грамів філе риби, дві столові ложки борошна, 200 грам свіжих грибів, одна цибулина, стакан сметани, яйце, дві столові ложки вершкового масла, 100 грамів сиру пармезану, сіль і перець за смаком. 

Приготування: 

Гриби очистіть, ретельно промийте й наріжте невеликими шматочками.

Цибулю очістіть і подрібніть.

Філе риби з бульбою запечене у фользі

Філе риби з бульбою запечене у фользі

Дуже проста і смачна страва

Складники на 5 осіб: 700 г філе риби (будь-якої); 400 г картоплі, звареної в мундирі; 150 г сиру; 150 г майонезу; 1 - 2 цибулини; 1 - 2 столові ложки лимонного соку; рослинне масло; зелень; спеції; сіль.

Рибні трубочки

Складники: 500 г філе риби (судак, окунь, щука, тріска), 3 яйця (2 - для фаршу, 1 - для змочування трубочок), 40 г зеленої цибулі, 20 г зелені кропу та петрушки, 3 ч. ложки сметани, 1 ст. ложка борошна, 3 ст. ложки сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль і перець - за смаком.

Риба печена з помідорами

Інгредієнти: Філе з риби - 500гр; цибуля - 1шт; помідори - 3-4 шт; сметана - 200гр; борошно - 1 ч. ложка;  часник - 3 зубчики; твердий сир - 100гр; зелень петрушки; сіль; перець.

RSS-матеріал