Риба печена з помідорами
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Інгредієнти: Філе з риби - 500гр; цибуля - 1шт; помідори - 3-4 шт; сметана - 200гр; борошно - 1 ч. ложка; часник - 3 зубчики; твердий сир - 100гр; зелень петрушки; сіль; перець.
Приготування: Рибне філе нарізати на порційні частини, посолити, посипати розтовченим часником і залишити на 1 - 2 години ( можна на ніч ) у холодному місці.
Тоді викласти у посудину, полити олією , посипати посіченою цибулею і кожну порцію прикрити кружальцями помідора.
Посолити, додати трохи цукру, посипати зеленню петрушки і запікати у нагрітій духовці (~ до 240 °С) протягом 15 - 20 хв.
Сметану змішати з борошном , посолити, влити 0,5 скл. води, додати зелень петрушки і залити рибу.
Зверху посипати сиром, натертим на грубій терці, і поставити в духовку ще на 15 хвилин.
Подавати як гарячу закуску.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 4437