Рулетики з кабачків з рибою
Категорії:
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Це досить просте, смачне і в той же час легке блюдо я. Найголовніше, що на приготування витрачаэться мінімум часу, і вони дуже класно поєднуються з рибою і соусом.
Інгредієнти: Кабачок молодий (цукіні) - 1 шт. не великий і рівний; майонез або сметана 2 ст.л.; перець солодкий болгарський ½ шт; філе риби (будь-якої) 100-150 гр.; часник 1 зубчик; панірувальні сухарі 3 ст.л.; рослинна олія для смаження.
Приготування:
- Філе риби акуратно нарізати на шматочки шириною близько 3-5 см.
- Шматочки риби запанірувати в суміші солі та панірувальних сухарях.
- Обсмажити рибу на розпеченій сковорідці з олією до готовності.
- Кабачок помити, нарізати в довжину на пластини, завширшки не більше 5 мм. Обсмажити на сковороді, змащеній олією, або сковороді для гриля.
- Пластинки кабачка змастити сумішшю з майонезу або сметани з подрібненим часником.
- На край пластинки кабачка покласти шматочок обсмаженої риби, зверху шматочок перцю і згорнути рулетиком.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 6578