Скумбрія смажена на вуглях
Категорії:
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: скумбрія (свіжа або розморожена); помідори; лимон; зелень петрушки; зелень естрагону; сіль; перець.
Приготування: Скумбрію очистити, випатрати, видалити голову, посолити, злегка поперчити зовні і зсередини.
Лимон порізати дольками. У черевце покласти дрібно нарізану зелень петрушки і естрагону і дольки лимона.
Дати постояти 20-30 хв.
Розкласти рибу на решітці. Смажити на вугіллі 20-30 хв., періодично перевертаючи.
Подавати до столу, прикрасивши тарілку порізаними свіжими помідорами і зеленню.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 4235