Печена риба
Категорії:
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: рибина середніх розмірів (1,5 - 2 кг), сіль, жир, рослинна олія, цибуля, лавровий лист, спеції за смаком.
Приготування: Рибу очистити від луски, випотрошити, натерти сіллю і жиром . У черевце покласти нарізану цибулю, лавровий лист і жир, знятий з плавального міхура і з боків.
Потім рибу загорнути в невелику чисту ганчірочку, просочену рослинним маслом, обв'язати шпагатом і зарити в невелику ямку, причому верхній шар землі не повинен перевищувати 5 сантиметрів. Землю над рибою утрамбувати і на цьому місці розпалити багаття.
Через годину риба буде готова
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 5268