Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Лящ запечений з капустою

Інгредієнти:  Лящ  - 1-1,5 кг; капуста квашена - 2 ст; цибуля  - 2 шт; сир тертий  - 1 / 2 ст.; сухарі панірувальні; масло вершкове  - 50 г; соус сметанний - 1 ст.

 Приготування: Ляща очистити, випатрати, промити в холодній воді.

Приготувати начинку: капусту змішати з шинкованою цибулею, посолити, поперчити. Обсмажити капусту до готовності в каструлі, додавши вершкове масло.

Цією начинкою нафарширувати ляща, черевце зашити.

Укласти ляща на сковороду або в форму, залити сметанним соусом, обсипати тертим сиром і запекти в розігрітій духовці до утворення рум'яної скоринки.