Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

лящ

Копчена риба в похідних умовах

Копчена риба

Свіжокопчена риба - делікатесний продукт. Зазвичай цим способом готують рибу таких видів, як сом, вугор, судак, лящ, жерех, лин, та ін...

Копчення може бути гарячим і холодним. У першому випадку процес приготування протікає швидше, але він розрахований на збереження риби (без холодильника) лише протягом 3-5 днів, тоді як оброблена холодним копченням, вона зберігається дуже довго.

Лящ запечений з капустою

Інгредієнти:  Лящ  - 1-1,5 кг; капуста квашена - 2 ст; цибуля  - 2 шт; сир тертий  - 1 / 2 ст.; сухарі панірувальні; масло вершкове  - 50 г; соус сметанний - 1 ст.

RSS-матеріал