Риба запечена в глині
Категорії:
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: рибина середніх розмірів (1,5 - 2 кг), сіль, жир, рослинна олія, цибуля, лавровий лист, спеції за смаком, капустяне або кленове листя.
Приготування: В очищену і випатрану, натерту сіллю, жиром, спеціями за смаком рибину вкладаємо кілька кружальців цибулі та лавровий лист.
Далі потрібно тушку рибини загорнути в капустяне або кленове листя, а потім у просочену рослинним маслом чисту ганчірку, обв'язати шпагатом і обмазати глиною шаром 2-3 сантиметри, покласти в гарячу золу.
Через 15-20 хвилин рибу слід перевернути іншою стороною, а ще через 40 хвилин вона буде готова.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 4725