Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Риба запечена в глині

Складники: рибина середніх розмірів (1,5 - 2 кг), сіль, жир,  рослинна олія, цибуля, лавровий лист, спеції за смаком, капустяне або кленове листя.

Приготування: В очищену і випатрану, натерту сіллю,  жиром, спеціями за смаком рибину вкладаємо кілька кружальців цибулі та лавровий лист.

Далі потрібно тушку рибини загорнути в капустяне або кленове листя, а потім у просочену рослинним маслом чисту ганчірку, обв'язати шпагатом і обмазати глиною шаром 2-3 сантиметри, покласти в гарячу золу.

Через 15-20 хвилин рибу слід перевернути іншою стороною, а ще через 40 хвилин вона буде готова.