Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Рибна піцца з тунцем та шпротами

Рибна піцца

Складники для соусу: 2 чайних ложки томатної пасти; 4 столові ложки пряного кетчупу; 3 зубчики часнику; сіль; перець; орегано; базилік.

Складники для заправки піцци: 1 банка тунця в олії; 30 г копчених шпрот (можна консервованих); 25 г грибів; 1 велика цибулина; 1 болгарський перець; 25 г пікантного твердого сиру; маслини; масло; оливкова олія; маргарин.

Приготування

Для рибної піцци підійде будь який рецепт тіста призначений для приготування піцци, який Ви знаєте та вмієте готувати. В крайньому випадку готове тісто можна купити в магазині (або готові бліни для піцци), але в такому випадку можна дійти і до спеціалізованого закладу, наприклад - пицца, а ми ж хочемо все приготувати самостійно!?.

Одна маленька порада, якщо Ви готуєте тісто самостійно: піцца буде смачнішою, якщо перед запіканням тісто охолодити протягом, не менше як двох годин.

Отже, для приготування соусу для рибної піцци змішайте томатну пасту і кетчуп. Видавіть часник, додайте досить багато солі - приблизно половину чайної ложки, бо тісто зазвичай не солоне. Додайте багато перцю і зелені розтертої пальцями. Змішайте все це.

Злийте масло з тунця. Зі шпротів відірвіть голови, хвости, плавники. Гриби наріжте скибочками, обсмажте їх в гарячому маслі посипавши в кінці сіллю і перцем. Наріжте тонкими скибочками цибулю, перець. На грубій тертці потріть сир.

Бляху для запікання змастіть маргарином. Викладіть тісто на середину бляхи, вимніть його руками таким чином, щоб воно рівномірно розподілилося по всій поверхні. Тісто змастіть оливковою олією. Викладіть і розмастіть приготований соус, залишаючи приблизно сантиметр до краю. На соус викладіть, подрібненого тунця, шпроти, посипте грибами, оливками, перцем і нарізаною цибулею. Вкладіть до нагрітої до 200 ° С духовки, запікайте протягом 13 хвилин. Після закінчення цього часу, посипте піцу сиром і запікайте протягом ще 2 хвилин.

Все!  Діставайте, розрізайте і насолоджуйтесь!

Смачного!