Окунь по-португальськи
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: 750 г філе морського окуня; сіль; перець; 1 ст. ложка виноградного оцту;
2 цибулини; 1 зубчик часнику; трохи борошна; 6 ст. ложок оливкової олії; 1 / 2 банки консервованих очищених томатів; 1 банка консервованих шпротів; кілька оливок.
Приготування: філе окунів промити, обсушити і натерти сіллю, перцем і виноградним оцтом. Ріпчасту цибулю й зубчик часнику очистити і дрібно порубати. Філе обваляти в борошні.
На сковороді розігріти олію й обсмажити в ньому рибу протягом 7 хвилин. Потім перекласти на попередньо підігріте блюдо.
Ріпчасту цибулю і часник обсмажити в жирі від жаркого до золотистого кольору, додати томати і посипати сіллю і перцем. Соус проварити протягом 2 хвилин, полити їм рибу і прикрасити шпротами і половинками оливок.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів - 3733