Окунь тушкований із салом
Категорії:
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: кілограм невеликих окунів (3-4 штуки), 150 г сала, 6 бульб картоплі, 3 цибулини, бульйон, 150 грам сметани, лавровий лист, сіль , перець, вершки, вершкове масло.
Приготування: випотрошену рибу розрізати на шматки, посолити, в каструлі викласти в один ряд, приправити лавровим листом і перцем, залити гарячою водою (приблизно півлітра) або рибним бульйоном і тушкувати.
В кінці додати гарячі вершки і вершкове масло.
Свіже сало перед тушкуванням додати до овочів.
Подавати на стіл з відвареною картоплею, а рибу залити тим же бульйоном.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 3290