Холодець з карасів
Категорії:
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: карасі (дрібні) - 800г; цибуля ріпчаста - 1 шт; морква - 1 шт; лимон - 1 шт; зелень - на смак; яйце - 2 шт; сіль, лавровий лист - за смаком; чорний перець (горошок) - 7-8 шт; желатин - 10г.
Приготування: Дрібних карасів почистити, випатрати, промити.
Залити холодною водою, додати цибулю, моркву, лавровий лист, чорний перець, та поставити на вогонь.
Коли риба буде готова, вийняти її, охолодити і відокремити філе від кісток.
Бульйон процідити, закип'ятити і додати розмочений желатин. Довести до готовності на дуже повільному вогні, не даючи закипати.
Рибу укласти у форму, прикрасити зеленню, скибочками лимона і фігурно нарізаною морквою, а також кружечками варених яєць.
Залити бульйоном і поставити в холодильник.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів - 4654